Ten matur Conține 19 produse.

Subcategorii

 • RCR – REGENERANT...

  RCR – linie de ingrijire si reparare ce contine o combinative unica de caviar si collagen nativ de origine marina. Complexul special stimuleaza sinteza de collagen si activeaza mecanismul de auto-regenerare al pielii. 

 • PEARL LIFT INTENSIVE

  Pearl intensive – linia se adreseaza tenurilor afectate de schimbarile fiziologice ale pielii, cum ar fi uscarea sau pierderea elasticitatii. Aceste probleme biologice complexe sunt rezolvate cu un tratament premium  si cu o consecventa aplicare a produselor liniei Pearl Lift Intensiv.

 • BA Cell Repair Activ

  BA CELL REPAIR ACTIV – Formula Cell Repair Activ – este o combinative inovatoare de produse cu ingredienti activi, peptide biometrice si extracte de caviar. Linia se adreseaza tenurilor tinere dar si tenurilor mature normalizate care au nevoie de ingrijjire speciala.

 • Whitener Pigment Control

  WHITENER Pigment Control - Hiperpigmentarea nedorita a pielii poate avea mai multe cauze: expunerea intensiva la soare, afectiuni hormonale, tulburari metabolice, varsta inaintata.Linia Whitener Pigment Control a fost creata penru imbunatatirea calitatii pielii cu modificari de hiperpigmentare (melanodermiile), pentru toate tipurile de ten.

 • HIGH PREMIUM

  High Premium – linie ce contine exclusiv produse de curatire ce se adreseaza in special tenurilor mature, normalizate fara probleme de ten gras sau couperosa, ce au nevoie de atentie deosebita.

pe pagină
Arata 1 - 12 din 19 produse
Arata 1 - 12 din 19 produse