Linia Antiaging Radiance DNA

LINIA RADIANCE DNA -  Produse profesionale antiaging recomandate pentru faza IV de imbatranire  ce au un efect global antiaging, are scopul de a creste longevitatea celulara, actionand asupra  procesului de refacere si protectie a ADN-ului.Este o linie de produse forte ce actioneaza asupra ridurilor foarte adanci remodeland conturul facial.

Gradul IV – Radiance DNA

ADN-ul reprezinta codul care contine toata informatia necesara celulelor noastre pentru a se dezvolta adecvat in decursul timpului. Intr-un scenariu optim, celulele mentin un echilibru intre perioadele de activitate si cele de repaus, iar aceasta le permite sa se refaca dupa agresiuni externe si sa-si metina functiile metabolice intr-o conditie perfecta. Totusi, odata cu imbatranirea, stresul oxidativ si agresiunile legate de mediu, in particular, radiatiile solare si radicalii liberi slabesc mecanismele interne ale pielii afectand ADN-ul  si distrugand echilibrul reprezentat de genele proiectate sa lupte impotriva imbatranirii pielii.

Cel mai avansat tratament antiaging global de la Mesoestetic include in formula sa inovatia complexul de [meso]recuperare, o combinatie unica de substante active, create special pentru proprietatile lor anti-oxidative, de protejare si reparare a ADN-ului celular. Tehnologia exclusiva bazata pe bio-vectori particulari, capabili sa circule si sa elibereze complexul de substante “neschimbat” in nucleul celulei, asigurand astfel o eficacitate fara precedent.

INALTA TEHNOLOGIE

- Aceasta incapsuleaza substantele active inauntru si le transporta in cele mai profunde straturi ale pielii.

- Imita, ca structura si compozitie, membrana celulara, crescand nivelurile de penetrare si difuziune.

- Creaza un efect la suprafata, imbunatatind astfel aspectul si atingerea.

REPARA SI PROTEJEAZA INTEGRITATEA GENOMULUI PIELII

Stimuleaza activitatea genelor responsabile cu repararea ADN-ului si previne leziunile viitoare, incetinind procesul de imbatranire prematura. Permite genelor implicate in repararea daunelor cauzate spiralei duble de ADN sa coordoneze in mod eficient metabolismul celular. Astfel reduce pierderile cauzate de radiatiile UV si imbunatateste calitatea tesuturilor si aspectul lor, prevenind aparitia ridurilor.

PRELUNGESTE LONGEVITATEA SI VITALITATEA CELULARA

Reactiveaza regenerarea si reinnoirea celulara in straturile bazale ale epidermei, rezultand o mai mare productie de kerationocite. Tesutul epidermal devine mai subtire, mai dens si mai rezistent agresiunilor din mediul extern.

INTARESTE MATRICEA EXTRACELULARA

Reface legatura epiderma-derma si stimuleaza fibroblastele, realizand o crestere in calitatea si cantitatea de colagen si elastina. Pielea isi reface elasticitatea si soliditatea, iar ridurile profunde si liniile de expresie scad substantial.

ACTIUNE ANTIOXIDANTA

Neutralizeaza radicalii liberi contribuind la capacitatea de aparare a pielii si intarzie procesul de imbatranire.

Linia Antiaging Radiance DNA Conține 5 produse.

Arata 1 - 5 din 5 produse
Arata 1 - 5 din 5 produse