Linia cu Celule Stem

LINIA STEM CELL – Produse profesionale antiaging cu celule stem  recomandate pentru stagiul III de imbatranire a pielii ce au un puternic efect reparator, de regenerare si de combatere a ridurilor. Concentratia ridicata de extracte celulare din plante din toate produsele liniei celule stem ofera putere de raspuns semnelor avansate de fotoaging si reface  pielea afectata de factori  intrinseci precum stresul sau agentii de mediu.

Gradul III - Celule stem

Acestea sunt stramosi ai celulelor care sunt auto-regenerabile si care pot regenera unul sau mai multe tipuri de celule diferentiate.

Exista populatie adulta de celule stem in diverse tesuturi responsabile pentru reinnoirea, regenerarea si repararea periodica atunci cand apar deteriorari in acestea (actioneaza ca rezerva celulara).

Celulele stem se pot diviza, fara a-si pierde proprietatile si astfel sa genereze noi celule. Acestea reprezinta sprijinul principal pentru procesul de inlocuire, asa ca protectia si repararea lor este esentiala. Pentru fiecare celula stem protejata, sute de celule epidermale pot fi reinnoite, reparand astfel efectele imbatranirii celulare.

Celulele stem  ale pielii sunt precursori directi ai celulelor ce se gasesc in diferite straturi epidermale. Datorita abilitatii lor de a se diferentia, pot regenera tesuturi mature.

Extractul de celule stem din plante este obtinut prin intermediul unui proces biotehnologic. Acesta este caracterizat de bogatia de fitonutrienti si proteine. Cateva studii clinice efectuate cu aceste substante arata urmatoarele proprietati:

Regenerare si reparare celulara:

Extractul de celule stem din plante are abilitatea de a proteja si reactiva intr-un mod eficient propriile celule stem dermo-epidermale, intarind structura tesutul conectiv si imbunatatind calitatea si textura pielii.

Antiriduri profunde

Prin stimularea activitatii fibroblastelor si a keratinocitelor in producerea de elastina si colagen, extractul de celule stem din plante exercita un puternic efect antiaging si antiriduri asupra pielii.

Linia cu Celule Stem Conține 3 produse.

Arata 1 - 3 din 3 produse
Arata 1 - 3 din 3 produse