Linia Colagen 360

LINIA COLLAGEN 360 – Produse profesionale antiaging recomandate pentru stagiul II de imbatranire a pielii ce au un puternic efect de fermitate asupra elementelor structurale care pierd din calitate si calitate odata cu trecerea timpului, redensifica si mentin un nivel optim al fibrelor de Colagen si elastina.

Gradul II – Collagen 360

Colagenul este cea mai abundenta proteina din piele (70%). De asemenea, reprezinta 25%  din proteinele corpului si este cea mai importanta componenta a matricii extracelulare (strucutura de sprijin).

Functia sa este de a asigura rezistenta mecanica si fermitate dermei. Reducerea sintezei de colagen are loc oricum in decursul timpului cu o degradare progresiva, precum si o dezorganizare a fibrelor sale, fapt ce cauzeaza distrugerea tisulara si pierderea volumului facial.

Colagenul  este componenta fundamentala a dermei. Atat grosimea cat si forta eleastica a dermei depind de sinteza de colagen.

 Colagenul marin imbogatit manifesta compatibilitate totala cu celulele pielii si le permite sa functioneze pe doua planuri:

- Prin furnizarea de unitati structurale: aminoacizii pe care ii contine sunt utilizati ca substrat in derma pentru formarea de neo-colagen.

- Prin stimularea celulelor implicate in sinteza de colagen: fibroblastele reactioneaza in prezenta aminoacizilor liberi reactivand  productia de colagen.

Alimentarea cu colagen marin imbogatit imbunatateste elasticitatea pielii datorita actiunii sale de redensificare, solidificare si fermitate a pielii.

Colagenul marin imbogatit are caracterisitile de a fi asimilabil atat prin aplicare topica (AFARA), dar si pe cale orala (INAUNTRU).

INAUNTRU: actioneaza in cele mai profunde straturi pentru a hrani si solidifica pielea din interior.

AFARA: penetreaza al doilea strat al epidermei pentru a actiona unde are pielea nevoie de el.

Linia Colagen 360 Conține 4 produse.

Arata 1 - 4 din 4 produse
Arata 1 - 4 din 4 produse