Linia Energy C

LINIA ENERGY C – Produse profesionale  antiaging recomandate pentru stagiul I de imbatranire a pielii  ce au un efect antioxidant, dau stralucire si luminozitate maxima pielii datorita concentratiei de Vitamina C si actioneaza  pentru a  preveni aparitia  ridurilor si a liniilor de expresie.

Gradul I – Energy C (vitamina C)

Vitamina C (acidul ascorbic) este o substanta activa care previne imbatranirea pielii. Aplicata topic, ramane in piele timp de 48 de ore, iar raspunsul terapeutic obtinut este de 30 de ori mai mare decat administrarea orala. Eficacitatea sa a fost descoperita in mai multe studii in vivo si in vitro care subliniaza urmatoarele proprietati:

Antioxidant:

Vitamina C aplicata topic indeplineste o dubla actiune antioxidanta: neutralizeaza radicalii liberi ai celulelor prin furnizarea de electroni si participarea in regenerarea vitaminei E, esentiala pentru protectia membranei celulei lipidice.

Protector UVA si UVB:

Prin actiunea de neutralizare a radicalilor liberi, vitamina C  indeplineste o actiune atat de prevenire, cat si de atenuare a daunelor  produse de radiatiile ultraviolete in celulele epidermului.

Aplicata inainte de expunerea solara, vitamina C  se comporta ca un fotoprotector biologic. Dupa expunere, actiunea sa anti-inflamatorie permite reducerea eritemelor post-solare.

Stralucitor:

Vitamina C este un real agent de albire. Lumineaza fata si imbunatateste leziunile pigmentare de diferite origini (melasma, post-acnee etc). Dupa neutralizarea cuprului, inactiveaza tirozinaza, indeplinind astfel o actiune de preventie la formarea de hiperpigmentari.

Promotor al sintezei de colagen

Vitamina C  aplicata topic este capabila sa provoace formarea de procolagen I si III, precursorii colagenului dermal. Studii efectuate in vivo au aratat ca aplicarea topica a vitaminei C creste numarul de fibre elastice si fibroblaste active, imbunatateste calitatea matricii extracelulare si furnizeaza hidratare, fapt ce ajuta la reducerea liniilor de expresie si a ridurilor fine.

Linia Energy C Conține 3 produse.

Arata 1 - 3 din 3 produse
Arata 1 - 3 din 3 produse