Produse post tratament acnee

ACNELAN este un tratament inovatov  ce contine o combinatie de substante active selectate special pentru capacitatea lor complementara de a aborda factorii numerosi care influenteaza predispozitia pentru acnee si piele seboreica.


Formula contine acid salicilic, acid mandelic, complex bexaretinyl, sulf, kaolin si multe altele care au efect de curatare in profunzime, chemoexfoliant, reinnoire celulara, depigmentare, de diminuare a hiperpigmentarilor post-inflamatorii, keratolitic, antibacterian si de absorbire a sebuumului in exces.

Tratamentul are 2 etape:


I. Procedura in cadrul clinicii 

Se realizeaza 3 proceduri la interval de 15-21 de zile

II. Mentenanta la domiciliu (de adaugat Imperfection Control)

Produse post tratament acnee Conține 2 produse.

Arata 1 - 2 din 2 produse
  • 189,00 lei

    ACNE ONE 50ml – Crema acnee cu efect keratolitic si seboregulator Crema “ ACNE ONE” este o crema speciala  in tratamentul zilnic al  pielii seboreice predispuse la acnee.Contine un complex special  “M.acne complex”, ce include o  multitudine de ingredienti activi ( acid salicylic, acid mandelic, sodium lepargilatebexaretinyl complex) ce dezvolta o actiune...

    189,00 lei
    În stoc
  • Tratament local cu decorativa pentru acnee agresiva - 10ml Tratament local intensiv pentru eruptiile acneice agresive deja aparute sau in curs de aparitie. Datorita pigmentilor speciali continuti, crema acopera progresiv imperfectiunile adaptandu-se diferitelor tonuri ale pielii si in acelasi timp atenueaza tumefactiile produse de eruptiile acneice.

Arata 1 - 2 din 2 produse